Mos av en stöt?

Gått och åkt fram och tillbaka till lite alla möjliga ställen i dag. Började dagen med att gå till Fysiken på Kaserntorget och köra ett litet lättare allmänfyspass. Jag var där runt nio och det var ganska så tomt. Det var väl jag och fem personer till kanske. Det kändes riktigt lyxigt att ha ett helt gym nästan för sig själv. Jag är liksom van vid att utmaningen vissa dagar på klubben är att hitta en plats att inte vara i vägen på. Jag älskar att träna med massa människor men vissa pass kan det vara skönt att ha lite mer plats för sig själv.
Under dagen har jag även jobbat och åkt lite fram och tillbaka till olika ställen för att fixa grejer.
Lyftarpassat blev ganska sent i dag. Jag körde stöt från ställ vilket jag tycker är en lurig övning när jag ska göra fler än en etta. Det är just den där nedtagningen jag gör efter en stöt för att göra en stöt till som kan vara tuff. Ibland kan jag nästan omedvetet fokusera på nedtagningen innan jag ens har gjort själva överstöten. Är väl lite nojig över att stången ska mosa mig kanske. Typiskt!

IMG_3200IMG_3198IMG_3199IMG_3207

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s