Simma och lyfta

I morse var jag förbi Valhallabadet för att simma lite. Jag försökte få med mig någon mer men de flesta är upptagna med jobb, skola eller är bortresta. Typiskt! Nästa gång kanske…
Jag är dock helt värdelös på att simma. Jag kommer ju framåt men så mycket mer än så är det inte. Jag kanske ska försöka lura någon simmare att lära mig att simma lite snabbt och snyggt. 

Kvällens lyftarpass gick ganska bra. Bland annat stod styrkeryck från bockar på programmet. Jag tycker att jag har lite svårt att trycka på ordentligt och dra klart. Jag tycker även att stången är lite för långt utanför kroppen i lyftet,  vilket inte känns superbra. Det är en irriterande känsla när jag vill göra annorlunda men huvudet och kroppen kopplar inte alltid riktigt. Det var lite kaos i huvudet i dag. 

Efter passet skulle vi ha ett möte om att vaccinera klubben mot doping. I väntan på att vi skulle börja skulle jag testa att stå lite på händerna. Jag kan gå runt ganska lätt men att stå stilla är en helt annan sak. Det där ordet balans vet jag inte riktigt vad det betyder. Men i dag kunde jag stå still värsta länge. Det var så roligt! 🙂

HandståendeStyrkeryck 70 kg

Väder

Kul väder i dag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s