Supersugen på ryck och tunga knäböj

Just nu vilar jag lite från alla bottenpositioner på grund av lite småskavanker som jag försöker få ordning på. Under tiden försöker jag göra så mycket som möjligt men för tillfället kör jag exempelvis inte vanliga ryck och knäböj. Jag är dock helt galet sugen på att gå in och rycka på varenda pass och få till tekniken ordentligt. Att få kämpa, att få tänka, att göra rätt och göra fel och att till slut känna att fler och fler bitar faller på plats. Jag är till och med sugen på att köra ett gäng riktigt tunga sexor i knäböj. Gärna på pers också. Hur kan man ens bli sugen på det?!? Det är ju bara tungt. Troligtvis kommer jag få ångra att jag sa det där med knäböjen men nu är jag så taggad på allt som jag inte gör på träningen just nu att jag helt enkelt får ta det. 

Jag och Rebecka tränade lite tidigare i dag då vi skulle iväg på ett möte på kvällen. Jag körde bland annat styrkevändningar från bockar och stöt från ställ och de kändes helt ok. Det var inget klockrent pass men jag kände mig ganska så stark. I slutet av passet droppade även Anton och Ulrika droppade in. 

  2014-08-25 21.31.412014-08-25 21.35.132014-08-25 21.37.13

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s