Mysigt

Var uppe med tuppen och käkade frukost (lätt det bästa målet på hela dagen!) framför nyhetsmorgon. Ganska så mysigt. Mysigt är för övrigt ett typiskt bra ord att använda-Det fungerar i princip till allt. Jag tror det hänger kvar sedan tiden jag tränade friidrott i kastgruppen. Då var allt mysigt och det är det fortfarande. Typiskt är också ett sådant är ord som jag tycker är magiskt bra.

Begav mig även i dag till Fysiken för att trampa cykel lite lätt och köra lite rehab. Ikväll blir det vila från lyftningen.

Nu har jag jobbat och i kväll ska jag ut och käka med en kompis. Blev för övrigt ganska så nöjd över min fläta som jag gjorde lite snabbt innan jobbet.

image  image

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s