Det var onekligen roligt när…

…Mathias skulle göra ”flaggan” dagen innan en lagSM-final och ja, det blev väl kanske inte riktigt så bra. Han visade mer hur man inte ska göra. Annika är framme och ska lära honom och Mathias försöker. När Mathias gör något så ger han ofta 100 % och ibland blir det ganska så brutalt. Jag kan se det här klippet om och om igen och jag skrattar lika mycket varje gång. 😀

Jag är i och för sig en person som oftast är väldigt glad och skrattar mycket. Jag har nästa alltid väldigt roligt, det händer liksom saker hela tiden. Jag tror att anledningen till det är att jag har så ofantligt underbara, goa och roliga människor i min omgivning som gör livet galet bra.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s