Min favoritövning är…

bicepscurls. Haha, nej då, skojar bara. Skrattade lite åt mig själv här nu. (Och jag hör Ullis röst i huvudet ”shit vilket pump jag har” efter att hon kört armar och axlar som bara den).
Men en favoritövning alltså. Knäböj är en övning som inte är så komplicerad. Det är bara att gå in och köra och ge allt. Det är i och för sig nästan alltid tungt men det känns så sjukt gött när man är klar och är ett steg närmare superstarka ben. En enkel och tung övning som ger resultat. Toppenbra!

Sen måste jag även slänga in att jag tycker att det är enormt roligt med framförallt olika ryckövningar, även om jag och rycken inte alltid är helt överens. Men det är så kul att nöta, att lära sig, att förstå och att hitta rätt. Jag misslyckas ganska ofta, eller jag lyckas inte alltid. Det gäller att hela tiden utmana sig själv för att bli bättre. Att testa nya vägar för att hitta dit man vill. Ibland fungerar något jättebra, ibland fungerar det inte alls.

2014-05-18 13.39.05-2IMG_2532Styrkeryck 70 kg IMG_3373

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s