Massage à la Simba

Åh vad bra det var med massage idag! Det blev en omgång för i princip hela mig och det var insida lår som var värst. Hoppas på extra pigga ben i morgon.
Eftersom jag nu har bestämt mig för att inte tävla om en månad blir träningsupplägget lite annorlunda än vad som var planerat. Idag körde jag bland annat hängande styrkeryck ovanför och under knät. Det blir lite fler reps och nu gäller det att träna upp alla delar där jag är som svagast i lyften.
Efter träningen fixade jag och Rebecka en tavla med massa kort på lyftare som är aktiva nu. Superoligt och det blev jättefint!

IMG_4400.JPG

IMG_4397.JPG

IMG_4389.JPG

IMG_4346.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s