Spinning

Dagen drog igång med en kickstart i form av ett spinningpass på Fysiken. Shit vad jobbigt det var, men det var kul. Jag tycker att instruktören var riktigt grym, hon peppade på ett bra sätt. Vi körde ett pass på ca 30 min vilket kändes ganska lagom, i alla fall för mina ben. Erika och Ullis var sjukt grymma och kämpade på som bara den. Det kanske till och med får bli spinning-tisdag framöver nu.
På eftermiddagen var det dags att bege sig till klubben, mitt andra hem typ. Träningen gick helt ok och jag körde på bra med bland annat pushpressar och stötdrag.
I morgon eftermiddag är det dags för massage vilket är sjukt välbehövligt just nu.

2014-10-08 18.20.15

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s