Hej Linköping

Hurra! Äntligen är jag i Linköping igen för att hälsa på min pilot. Så mysigt.
Det blev dock lite stressad innan jag åkte, var ute lite i sista minuten med allt. Jag tränade i förmiddags men jag var nog lite väl optimistisk med tiden. Det blev lite kort om tid från det att jag kom hem från träningen till att jag skulle bege mig mot tåget. Typiskt mig.
Dagens pass bestod av både styrkeryck och styrkevändningar under knäna och därefter kickstötar från ställ. Jag tycker att positionen precis under knät är ganska svår att få till. Några av dagens lyft kändes ganska bra. Att köra från olika positioner tror jag är bra för min del. En av mina svagaste delar i lyftet är själva slutdraget. Jag har en tendens att sluta dra och inte använda mina ben ordentligt och ”klippa” stången mitt på låren (eller kanske inte riktigt mitt på men onödigt långt ner i alla fall). När jag körde idag försökte jag att tvinga mig själv att verkligen trycka med benen igenom hela lyftet, dra så långt som möjligt och vänta med att gå under stången.
Nu blir det kaffe och prat med Max. Mysigt!

IMG_4418.JPG

IMG_4439.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s