Startlistorna till VM

Tränade under tiden Max flög sitt pass idag. Det blev en liten uppvärmning i roddmaskinen (svettigt!) och därefter press bakom nacke, good morning, chins och mage.
Idag kom startlistorna till VM ut. Det är sjukt många som är anmälda. Om jag inte räknade helt fel så är det 44 stycken i klass 58 kg. Riktigt kul!
När jag läser och ser på alla bilder/filmer hur bra andra är just nu och hur mycket alla lyfter och persar så vill jag också! Det är sjukt inspirerande och jag längtar så mycket efter att kunna köra på stenhårt till 100 % och förhoppningsvis utvecklad massor också. Jag får förbereda mig i huvudet så länge och när jag väl är där så ska jag vara stark.

IMG_4474-0.PNG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s