Morgonträning

Gick upp tidigt i morse för att hinna köra ett träningspass på Fysiken Kaserntorget innan terminens första föreläsning. Det är ganska skönt att träna relativt tidigt på morgon men det är sjukt jobbigt att gå upp. Jag har aldrig varit en morgonmänniska, och jag är det inte nu heller, så att komma upp ur sängen när klockan ringer är det svåraste. För mig fungerar det inte att kliva upp en halvtimme innan jag ska träna utan oftast behöver jag åtminstone gå upp 2-3 timmar innan. Eller det beror givetvis på vad som ska göras på träningen men för att väcka kroppen och hinna äta ordentligt innan krävs det några timmar. I alla fall för mig.

Det var ett roligt träningspass i eftermiddag. Bra stämning på klubben och min kropp känns helt ok. Jag försöker träna smart, tänka positivt, skynda långsamt och jag hoppas att kroppen snart vill vara så hel den kan bli igen.

2014-09-08 19.54.56

Den viktigaste boken i mitt liv.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s