Dag 2

Även denna dag har tillbringats i en crossfit box. Har hängt med många trevliga, duktiga och motiverade människor vilket har varit superskoj. Tack till Samuel och Kjell-Åke som höll i hela utbildningen på ett strålande vis och till crossfit Gothenburg för att vi fick vara i era lokaler.
När vi var klara med kursen passade jag, tillsammans med Rebecka, på att köra ett lyftarpass där. Det är alltid kul att träna på nya ställen, lite miljöombyte. Eftersom vi har pratat tyngdlyftning och både visat och hjälpt andra hela helgen kände jag mig lite trött i huvudet. Innan vi började träningen tog vi en paus och bara satt ute en stund för att vila och starta om hjärnan. När vi väl körde igång kändes det riktigt bra. Jag känner att jag mer och mer får till mina lyft. Det har känts lite halvdant ett tag och jag har bland annat haft svårt att hitta hur jag ska ta i, att sträcka klart och var jag är i lyftet. Även om det kändes långt ifrån klockrent i dag så var det ändå mer på rätt väg igen vilket är riktigt härligt. Ett gött pass helt enkelt!

IMG_0900IMG_6267IMG_6850IMG_0386IMG_8654IMG_5996IMG_5406IMG_8090IMG_02892014-09-07 17.51.14

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s