Fredagsträning

Har precis kommit hem från ett träningspass. Det var bara jag, Annika, Erika, Anton och Richard där vilket är väldigt få för att vara fredag eftermiddag på mosseberg. Anledningen är att det är tävling i morgon för väldigt många. Tävlingen kommer att hållas i Fysiken crossfits lokal. Jag ska dit och titta och heja vilket ska bli superroligt! Kommer även att agera prisutdelare. Alla som är med och tävlar kommer att få ett litet pris, ett ätbart pris.

Mitt pass i dag bestod av press och både ryck- stötdrag från bockar. Jag försökte att dra klart och sträcka ut ordentligt och trycka med benen i dragen. Jag måste även tänka på att ta det lugnt den första delen av lyftet annars hetsar jag iväg och drar allt vad jag kan med en gång. Hur svårt kan det vara liksom? Jag har tränat lyftning i några år nu men just stötdrag är något som jag fortfarande tycker är riktigt svårt. Men det är bara att kämpa på och bli bättre!

2014-08-29 18.48.43

2014-08-29 18.54.01

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s