Tävling på Fysiken

I dag var det lyftartävling. Det blev typ en klubbtävling då det enbart var folk från Mosseberg som var med och tävlade. Det var tänkt att ett gäng som tränar crossfit skulle vara med men det blev inte så till slut i alla fall. Nästa gång kanske. Jag tävlade inte men hejade på som bara den och delade ut godis till alla. 🙈😊
Det var riktigt kul att titta och se hur fokuserade alla blev jämfört med hur det är på vissa träningar. Grymt bra lyft alla som tävlade i dag! Och grattis till alla pers!
Jag har precis tränat lite allmänfys med Max och Keso. Eller ah, vi tränade var för sig men var åtminstone på samma ställe. Max avslutade sitt pass med att göra dips med mig hängandes runt midjan. Duktigt av både honom och mig. 🙂

IMG_3274.JPG

IMG_3269.JPG

IMG_3271.JPG

IMG_32702014-08-30 18.11.13

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s