Lillsis fyller år

Hjälp vad jag inte alls kände mig på topp idag. Det blev ett träningspass av den jobbigare varianten. Den här typen av pass är sådana som jag måste kämpa mig igenom extra mycket. De kräver exempelvis både mer fokus och bättre koncentration från min sida. Eftersom jag lägger ner relativt mycket tid på träning och har ganska många pass om året går inte alla träningar lätt som en plätt och som på räls. Träningen går upp och ner och kan variera från dag till dag. De tuffare och jobbigare passen är precis lika viktiga som de ”lätta” passen. Jag vet att jag blir bättre om jag genomför träningen så bra som det går just den dagen.

Idag fyller även en av de personer som betyder mest för mig år. Grattis min fina lillasyster på 24-årsdagen!
Och tack för lovely mat och tårta! 😍

IMG_5690

IMG_5691

IMG_5703

IMG_5684

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s