Var tog känslan vägen?

Ryck, pushpress, ryckmark, styrkevändningar bockar och stötstart. Det var dagens träningspass.
Idag kändes det som om hela min lyftteknik gått och gömt sig någonstans. Jag fattar verkligen inte vad felet var men jag kom knappt ihåg hur jag skulle rycka. Fick ändå till ett par ok ryck på 80 kg men hjälp vad konstigt allt kändes idag. Det började med att det kändes fel i startpositionen vilket följdes av att jag inte riktigt visste hur jag skulle dra stången. Försökte fokusera extra mycket men ibland funkar det inte helt 100 ändå. Det känns i alla fall bra att jag tog mig igenom hela passet.

IMG_5714

IMG_5715

IMG_5716

IMG_5717
Sitter nu i Varberg och tittar när syrran spelar handbollsmatch. Nostalgi! 😊

IMG_5712

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s