Mina ben existerar

Jag kände av gårdagens träning idag. Treor i styrkevändningar och det var svårt (eller svårare än vanligt i alla fall) att trycka på ordentligt och använda alla dom där musklerna som finns på mina ben. Jag menar, det finns ju en hel del där. Mina ben existerar och det ordentligt. 😉
Imorgon är det återigen dags för att bege sig till skolan. Det är dags att fixa klart det sista på grupparbetet, eller b-uppsatsen eller vad det nu vill kallas. Juppi!

Annons

3 tankar på “Mina ben existerar

  1. Ja det låter rimligt. Finns väl eg ingen anledning heller att maxa eller köra mkt tyngre? Tänker att i förhållande till dina (fina) tävlingsresultat har du väl ändå överkapacitet styrkemässigt i benen och det ser ju inte precis tungt ut upp ur sittet för dig. Men visst, såg ngn amerikanska, 59 kg, som böjde 174 och det går väl ännu lättare:-) . Fast fan vet om hon stöter 110…det är ju det som räknas. Hoppas och tror iaf på dig och carita!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s