En blandning

Igår kom en kallelse till ett landslagsläger på Bosön i början av december. Det ska bli superkul och jag längtar redan! Men innan dess händer det en hel del. Allt från tävling till hemtenta till fitnessfestival.

Usch och fy vad trött jag var i morse. Jag stängde av väckarklockan och det var mest ren tur att jag till slut kom upp. Jag begav mig sedan till Fysiken för att köra ett morgonpass.

2014-11-11 07.33.032014-11-11 07.53.16

Därefter var jag i skolan en sväng där vi började lite smått med ett mindre grupparbete. Sen blev en riktigt mysig lunch tillsammans mina exemplariska gruppmedlemmar. (Ps. Jonna gömmer sig bakom kameran på bilden).

2014-11-11 13.27.34

Ikväll var det ganska tomt på klubben. Vi var inte alls många som tränade idag. Var höll alla hus?

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s