Färg is the shit

Åh vad jag älskar färg, framförallt rosa. Hur mycket roligare blir exempelvis inte en regnig grå dag om man har ett knallgult paraply, ett par rosa gummistövlar eller en flerfärgad regnjacka? Precis lika härligt är det med färg på träningskläderna, framförallt när man tränar i en gammal källarlokal. Det lyser liksom upp lite.
På bilden är det en del av mina rosa träningsgrejer. (Hmm, kanske borde vidga mina färgvyer lite…). Det mesta är saker som jag nästan alltid har på eller till och från träningen, bortsett från kläderna som jag självklart inte har samma varje pass. Usch vad onice det hade varit förresten. Mina rosa handledslindor från Lyftarshopen är ett måste, vad skulle jag göra utan dom? Precis samma sak gäller för min träningsdagsbok. 2014-11-09 17.56.06

Idag på träningen körde både jag och Rebecka på lite halvdan klovning. Det måste ju vara en utmaning att räkna hur mycket som är på stången ibland.

IMG_4874.JPG

IMG_4875.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s