Ryck

Yes box, idag på träningen körde jag ryck. Helt vanliga ryck. Inte styrkeryck, inte ryck från bockar eller hängande utan helt vanliga ryck. Och det kändes faktiskt förvånansvärt bra. Efter att ha fått ok på att träna på när allt känns bra (ok, kanske inte köra maxlyft men i alla fall kunna göra ett ”vanligt” träningspass igen) så var dagens pass det första jag genomförde ordentligt.

2014-11-09 19.14.53

Efter rycken blev det styrkevändningar och därefter stöt från ställ. Jag och Anton brukar ha tävla mot varandra på tävlingar, då gäller hans ryck mot mina stötar. Idag gällde även detta på träningen. Det blev i och för sig hans ryck mot mina stöt från ställ. Exakt hur många kg det var på stången idag är inte det mest intressanta utan det viktigaste var att vann jag! 😀 Blev liksom tvungen att ta ett kilo mer än honom, oavgjort är ju meningslöst.
Efter träningen slängde jag i mig en banan och Whey jordgubb/vanilj. Nu ikväll blir det pulled beef, mums!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s