Älskade golv

En fredag som innehöll massa bra saker. Framförallt var det extra kul på träningen då jag körde alla mina övningar från golvet. Har under ganska lång tid nu höjt upp startpositition för att slippa bottenläget. Men igår var det dags att testa ”vanliga” styrkeryck och styrkevändningar igen. Det var en aning ovant i startpositionen, jag kände att det var ett tag sedan. Jag hade inte riktigt stenkoll på hur nära eller långt ifrån stången jag stod. Lyften kändes bra och det var kul.
Här är några filmer från dagens pass. Kände att mina första-lyft-från-golvet-på-väldigt-länge var värda det. Styrkeryck, styrkevändning och pushpress.

 

Igår kväll hade jag och Rebecka en riktigt tjejmyskväll med mat, prat och skratt. Så underbart mysigt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s