Certifierad rumpa

Rebecka berättade i dag mycket viktig information, hur man får en certifierad rumpa. För att få reda på detta gör man ett test som hon hittat. Man har en certifierad rumpa om rumpan kan stanna en skivstång. Man ligger på magen och rullar därefter en skivstång (med vikter på såklart) över sig. Om stången rullar över utan att nudda så är rumpan helt enkelt inte certifierad. Nuddar den eller till och med stannar stången, då är man godkänd.
Jag, Ulrika, Rebecka och Per (!) var naturligtvis tvungna att testa detta. Resultatet ser ni i filmen.

 

Annons

1 tanke på “Certifierad rumpa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s