Söndagsträning

Efter en helg som har varit en ledig helg, eller i alla fall en ledig dag, så satt det fint med ett lyftarpass så här på eftermiddagen. På söndagar är det för många mossebergare veckans första pass och det var knökat med folk på klubben. På lördag nästa vecka är det DM, jag ska dock inte tävla men jag ska åka med och heja, så det är fullt fokus i lokalen nu. Det känns att tävlingsnerverna börjar komma fram bland alla och det är bara positivt. Jag tror att det är 16 stycken från Mosseberg som ska tävla. Det ska bli så roligt!

2014-09-28 18.39.15

Tian Fu kör stötar.

2014-09-28 18.38.28Farshad laddar inför knäböj.

2014-09-28 18.33.13

Bockarna har varit mina bästa vänner ett tag nu.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s