Vilodag

Lördag = vilodag. Om det är någon dag i veckan som jag oftast har en hel vilodag så är det lördagar. I går däremot var det fullt upp från det att jag vaknade till sent på kvällen. Hann inte ens att skriva ett litet inlägg här. Jag var och jobbade en stund på förmiddagen, hade seminarium efter det, upp till träningen för att köra ett pass och sedan hem för att snabbt duscha och sedan möta upp Max familj på Burgersson för att fira en födelsedag. En fullspäckad dag som avslutades supertrevligt!

Min tränare brukar alltid börja träningsveckan på söndag så en vecka räknas helt enkelt söndag-lördag. I går var alltså veckans sista pass och jag körde pushpress, knäböj, ryck nacke och stötdrag från bockar. I torsdags var det sjukt tomt på klubben och jag undrade på riktigt var alla hade tagit vägen men i går var allt i sin ordning igen. Det var fullt med folk och alla tränade på ordentligt. Riktigt roligt!2014-09-26 16.13.19 2014-09-26 16.13.26 2014-09-26 16.13.28

Hittade de här bilderna på min telefon. Rebecka hade roligt med min telefon under mina pushpressar. 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s