Löp & sko

Träningen i dag var nog raka motsatsen till gårdagens träning. Jag kände mig trött både i kroppen och i huvudet. Framförallt stötarna var extra tunga och jag fick inte alls till dem. Blir så trött på mig själv när det går dåligt. Men det är bara att ta nya tag för nästa pass kommer gå bättre. Brutalt mycket bättre.

I kväll var jag förbi Löp och Sko för att spana lite. Jonas Hilmersson, sprinter och lyftare (undra när han ska bli lyftare på heltid förresten…), jobbar där och ibland då och då har han kvällsöppet och bjuder in folk (främst massa friidrottare) och har massa grymma erbjudanden. Det var mycket folk där och det märks att de här kvällarna uppskattas av alla. Det är verkligen hur bra som helst!

2014-09-25 19.49.372014-09-25 20.00.58

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s