Underbara träning

I dag var det sista föreläsningen innan tentan som är nästa vecka. Och jag känner lite smått tentaångest. Alltid denna tentaångest. Det spelar ingen roll hur mycket jag kan eller hur många tentor jag har skrivit innan, jag tycker ändå att det alltid känns lika halvjobbigt. Jag vill liksom kunna ALLT. Men som jag alltid försöker intala mig själv, så löser det sig alltid och att det egentligen är väldigt lätt. Punkt.

Var inne en stund och jobbade efter skolan för att sedan träna direkt efter. Det var massor med folk på klubben. Jag, Richard, Rebecka och Knut stod ett tag inne i omklädningsrummet och värmde upp/tränade. DÅ är det mycket folk!
Efter att ha känt mig något mer sliten igår så kände jag mig tipp topp idag. Jag kände mig starkare och passet gick bra.
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och på att Rebecka ska ha duschat klart. Himla mysigt med lite kvällsmys med bästaste Reb!

2014-09-24 20.43.59 2014-05-18 12.27.35

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s