Massage och JSM

Jag masserade mina ben lite i går kväll och shit vad ont det gjorde. Det var verkligen rejält öm överallt. Utsida, insida, mitt på, låret, vaderna och rumpan. Ganska så oskönt men det behövdes nog. I veckan ska jag till Viscus och få massage, det kommer att bli en utmaning för Simba. Och om du läser detta Simba, det kan ju inte vara värre än den gången jag hade kört tunga knäböj precis innan. 🙂

I helgen var det junior-SM i tyngdlyftning och Mosseberg hade tre killar med. Stort grattis till Alexander och Farshad som tog silver i klass 69 kg respektive 105 kg och även till Wilmer som kom sjua i klass 85 kg. GÖTT!

Jag började med tyngdlyftning 2009 och hann vara junior i ett år. Det var väldigt bra att få vara med på juniortävlingar för det är ändå skillnad på senior och junior. Jag skulle vilja säga att det är bättre standard i dag än vad det var när jag började med lyftning, framförallt på damsidan, och det finns så många som kan bli sjukt bra. Det tycker jag är riktigt roligt!

13756_169154560853_7267349_nFrån JNM 2009.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s