Längtar

Jag vill så gärna känna mig 100 % hel i kroppen och träna massa tyngdlyftning! Jag längtar så ofantligt mycket efter att göra ryck och vändningar. Att träna för att bli bättre på alla sätt som går. Jag vill rycka sådär supersnabbt, explosivt och perfekt som de allra bästa gör (och som än så länge bara sker i mitt huvud). Jag vill vända en riktigt tung vikt och sätta dit en grym stöt, precis som de bästa gör. Köra tungt, träna tekniken, bli starkare, snabbare, mer explosiv, smidigare, få bättre tajming. Den här listan kan fortsätta och bli hur lång som helst för jag vill bli bättre.
Men att ha tålamod och inte stressa är också viktigt, och kanske ännu viktigare i det långa loppet. Ibland är det bara så tråkigt och jobbigt att vänta, träna på och ha detta tålamod.

2014-09-16 11.09.14

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s