Massage och min familj

Mina ben fick sig en rejäl omgång av Simba i dag och det var verkligen välbehövligt. Riktigt bra massage och jag känner att mina ben uppskattade det enormt mycket. Eller ah, efteråt i alla fall. I och med att mina ben används ganska så mycket, med tanke på den sport jag håller på med, tycker jag att det är sjukt bra med massage emellanåt. Det kan vara lite olika typ av massage, antingen något lättare mest för att få lite genomblödning i musklerna eller riktigt hård och djup behandlande massage.

Fortsatte dagen med plugg, föreläsning, träning och sen mys hemma hos delar av min underbara familj, nämligen min syster Emelie och hennes Jesper. För mig är min familj en otroligt viktig del i mitt liv. De finns alltid där oavsett vad som händer. De finns där för mig och jag finns där för dem. Livet är inte alltid en dans på rosor, ibland händer det saker som är både svåra och jobbiga och svåra att ta sig igenom och då är det en enorm trygghet att känna att man inte är ensam. Min familj betyder verkligen allt för mig.
Kände att jag blev lite sentimental här nu men det är faktiskt precis så jag känner och så det är i min familj.

2013-08-21 14.21.59

2013-07-17 12.51.47 2014-06-17 11.49.28

Annons

1 tanke på “Massage och min familj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s