En typisk söndag

Det har varit en sådan där otroligt typiskt vanlig söndag för min del. Käkade frukost, var ute i det härliga vädret och käkade sen lunch i solen med Max på Bönor och Bagels. Vinkade därefter av min man som skulle åka tillbaka till Linköping och begav mig sedan till träningen. Undra förresten hur mycket jag kommer höra från honom i veckan. Han har nämligen precis köpt ett PS4 och ja, jag antar att han kommer vara ganska så sysselsatt om kvällarna framöver.

Träningen gick både bra och mindre bra skulle jag vilja säga. Det var fokus på ryck det här passet och jag kämpade verkligen på med att ta det lugnt i starten, ta i med benen på ”rätt sätt”, sträcka och jobba klart. Jag tänker inte på alla detaljer på en och samma gång men tar jag det exempelvis lugnare i starten och inte rycker igång stången så faller oftast flera bitar på plats automatiskt. Även det där med att verkligen ta i med benen kan vara knivigt för mig. Det kanske låter konstigt att inte veta hur man tar i men det handlar ofta om att man kan ta i och använda musklerna på flera olika sätt. Det var ett kul pass och det var många som lyfte bra. Jag och Rebecka avslutade passet med några set chins. Jag blev riktigt imponerad av Rebecka som i dag klarade flera stycken.

Mossebergs AK

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s