Första dagen

Åh vad kul jag tycker att det är här!
Starta dagen med ett kom-igång-pass, det passet som brottarna skulle hålla och som jag var lite nervös inför. Men det var superkul! Ett enkelt pass och kroppen var igång.
Därefter blev det förmiddagsträning som bestod av styrkeryck, styrkevändningar och kickstöt. Under det här passet var det massor med folk som tränade, toppen! Det var totalt tvärtom när jag skulle köra eftermiddagspasset, då det istället var totalt tomt. Alla andra körde intervaller så jag, Jim, Cilla och Max körde på själva. Ett litet men oj så bra team. Jag körde knäböj fram, stöt ställ och stöt start. Jag tycker inte riktigt att jag känner mig på topp. Kroppen känns lite småtrög och huvudet vill inte riktigt vara med hela tiden. Men det blir nya starkare tag imorgon!
Här kommer vi att spendera dagarna och genomföra ett antal lyftarpass.

2015/01/img_5540-0.jpg

2015/01/img_5543-1.jpg

2015/01/img_5544-1.jpg

2015/01/img_5537-1.jpg

2015/01/img_5526-2.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s