Träningsläger

Fuerteventura, här kommer vi att spendera en vecka med massor av träning och fantastiska idrottsmänniskor. Imorgon drar det igång med någon lättare vakna-till-träning på morgonen. Jag kommer troligtvis vara helt slut för det ska vara lite ”lätta rullningar på matta ” (säger man ens rullningar?!). Detta blir en utmaning för mig kan jag säga, men kul! Det är folk från brottning, judo, boxning, eventuellt några kastare och jag från lyftningen. Alltså alla dessa människor är så enormt duktiga. De är deltagare och medaljörer på bland annat OS och VM (!!) och så kommer jag in där mitt i allt. Känns ändå ganska coolt men nervöst också. Det ska bli kul att spendera en vecka här och jag tror jag kan lära mig en hel del av alla andra atleter. Jag ska spana i så mycket jag kan och suga åt mig allt jag hör.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s