Mysigt med läger

Kom på idag att Carita för ett tag sedan länkade två filmer som vi gjort från tidigare läger så jag var tvungen att titta på dom nu. Skrattar lite åt dom varje gång. De är gjorde lite med glimten i ögat, både lite skojiga men ändå seriösa.
Jag måste säga att vi har så otroligt roligt när vi är iväg på träningsläger. Det har blivit ett underbart härligt gäng och oavsett om man varit med tidigare eller om det är första gången så är vi alltid tillsammans och har hur kul som helst. Här är två klipp, titta och bli inspirerade. 😀

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s