Carita utmanar Angelica i…

Idag var det dags för utmaning nummer 2. Så i morse kom meddelandet från Carita med dagens två val. Jag fick välja mellan:

  • Wallclimbs – gör så många du kan, ingen vila mellan varje repetition.
  • Stående längd – på hårt underlag (inte i typ en längdhoppsgrop), mät från tå i start till häl i landning. 4 försök.

Jag är himla lycklig över att hon inte valde typ situps för där är hon en maskin. Har nog aldrig sett någon kunna göra så många på raken. Jag är övertygad om att den kvinnan kan göra hur många som helst, hon är helt otroligt bra! (Det hade i och för sig inte blivit någon rolig tävling eftersom jag är allt annat än en maskin i den övningen 🙂 ).

Men för att återgå till de två alternativ jag hade att välja på så valde jag stående längd. Carita är en tjej med grymt bra spänst så jag visste att detta skulle bli en sjukt tuff utmaning. När jag gjorde mina hopp på Mosseberg så hakade även Mathias, Viktor och Erika på vilket var riktigt kul. Det blir så mycket roligare när man är många som tävlar på samma gång. Heja er, ni var grymma! Mitt längsta hopp blev 2,61 m och Caritas blev 2,48 m.
Det har varit så sjukt kul med dessa småtävlingar i lite olika grejer. Kanske kommer detta att utvecklas till något mer framöver. 🙂
Om ni vill se hur det ser ut när lyftare hoppar, spana in filmen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s