Om jag hade satsat på en annan idrott skulle det vara…

…gymnastik. Jag har friidrottat, kommit fram till att jag inte blev så bra som jag ville eller trodde. Men jag älskar fortfarande friidrotten, det är enormt roligt. Handboll har jag också spelat ett tag men blev tyvärr ingen superstar där heller. Jag kan dock sakna att spela matcher ibland, även om det var på stenåldern jag spelade sist.

100_lagSMkval_DSC1469

Men gymnastik, det har jag aldrig testat ordentligt och jag tror att det hade varit enormt roligt att hålla på med. Kanske är jag lite för klumpig för sporten men det hade jag väl fått träna bort 🙂 Jag är sjukt imponerad av alla gymnaster, det ser så enormt häftigt ut. Dom är så starka, har sådan kroppskontroll och är så sjukt smidiga. Det är coolt att se.

Fast jag skulle kunna tänka mig hur många andra sporter som helst också. Det är ju så sjukt roligt med idrott! Jag tror till exempel att brottning också hade varit grymt kul. Jag tänker att gymnastik, brottning eller något sådant skulle kunna passa mig eftersom jag är liten, stark, relativ rörlig, snabb, explosiv och framförallt för att jag tycker att det är jäkligt roligt. Jag tror i och för sig att jag hade tyckt att det mesta är roligt, allt förutom typ långdistansgrejer.

Sofia-1000gymnast-5184-3456-wallpaper

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s