Hade du koll på att…

…man inte får väga in på ett VM om man inte har med sig sitt ackrediteringskort? Det har jag koll på. Nu i alla fall. Har man en gång glömt det så gör man det aldrig igen. Jag blev ganska så stressad när jag kom på att jag glömt det på hotellet.

…det är bra att ha stenkoll på sin vikt innan tävlingen? Åt båda hållen alltså. Ett SM skulle jag och Lena gå i varsin viktklass för att slippa mötas. Båda två var tvärsäkra på att vi vägde över våra ”vanliga” viktklasser, det vill säga mer än 53 kg och och 58 kg (ingen av oss ville banta). Men icke. Jag kan säga att det är inte så kul att behöva hälla i sig massor med vatten lite snabbt för att gå upp i vikt. Onice när man ska tävla kort därefter. Rekommenderas inte.

…mitt första mästerskap var JEM 2009? Jag hade varit inne i lyftarvärlden några månader och fick en fantastisk möjlighet att vara med på ett mästerskap som dessutom avgjordes i Sverige.

…världsrekorden i min viktklass (58 kg) är 111 kg i ryck och 141 kg i stöt? De är två kinesiskor som har dem och de är satta 2006 och 2007.

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s