Det här måste jag göra innan tävlingen…

Jag vet egentligen inte om jag har speciellt många grejer jag verkligen måste göra innan en tävling. Jag försöker att inte ha alltför många måsten att haka upp mig på. Jag tycker det är ganska skönt att ha det öppet och inte vara för beroende av att göra vissa saker för att det ska kännas på ett speciellt sätt. Men en en del saker återkommer i princip alltid, både medvetet och omedvetet.
En standard är att springa på toa ungefär 111 gånger. Bara för att liksom.
När det är att ungefär ett lyft kvar till det är min tur går jag en gång fram och tillbaka mellan alla flaken (eller genom en korridor eller vad som finns), taggar igång, slår på benen och studsar lite smått. Sen är jag redo!
En annan grej är att jag oftast inte vill använda mig av magnesiumklossen utan jag vill helst använda pulvret/dammet. Av någon konstig anledning känns det mycket bättre.
När jag sedan har gått upp på flaket ställer jag mig alltid längst bak, tar ett djupt andetag, drar snabbt upp axlarna och andas ut och släpper ner dom igen. Därefter går jag fram mot stången, stampar oftast lite lätt en gång med varje fot i marken på vägen fram.

IMG_5170.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s