Snart träningsläger

Om en vecka är vi på väg till Växjö för ett träningsläger. Det är ett öppet läger vilket innebär att det är ett landslagsläger och sedan får alla som har kvalat till SM möjligheten att följa med. Det är många som har anmält sig och det ska bli riktigt kul. Vi kommer att träna på High Performance Center, vilket är en riktigt grym anläggning. Jag längtar både efter att få träna med massor av grymma människor men också efter att träffa alla igen. Förra året var det här öppna lägret på Teneriffa och det var verkligen hur bra som helst. Jag längtar till nästa vecka!

HPC_logga_svart

1501406_10151864078032695_570960086_o

 

Gänget som var med på Teneriffa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s