Låsgrepp i vardagen

Jag tycker detta är lite småroligt.
I tyngdlyftning använder man sig i princip alltid av låsgrepp/tumgrepp. Vad jag och en hel del andra har kommit på är att detta grepp tydligen följer med utanför lyftningen. Jag kommer på lite överallt att jag håller låsgrepp. Det är helt omedvetet men när jag upptäcker och börjar tänka på det så inser jag att jag i princip nästan alltid håller låsgrepp oavsett vad jag gör. Om ni inte tänkt på hur ni gör, kolla nästa gång ni åker kollektivt om ni kommer ihåg. Låsgrepp är sjukt bra! 🙂

2014-09-16 17.54.53

När man åker kollektivt.

2014-09-04 15.36.03

När man handlat mat.

 2014-09-04 15.26.15

När man bär sin väska.

Annons

2 tankar på “Låsgrepp i vardagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s