Tripp trapp trull

När jag fick den där OS-boken häromdagen var jag tvungen att kolla igenom lite andra bilder från OS på datorn. En grej som är otroligt skoj med OS, jämfört med exempelvis EM och VM, är att man träffar så många människor från flera olika sporter. Man träffar och umgås med idrottare som alla har olika erfarenheter och förutsättningar. Jag är oftast en ganska så social person och tycker det är spännande och roligt att träffa nya människor. Det är kul att höra hur alla idrottare ”löser” sin vardag och hur alla gör allt för att verkligen nå sitt mål inom just sin sport. Viljan att bli bäst inom sin sport är liksom samma, oavsett vilken idrott det handlar om. Det är coolt.

Det här är en av mina favoritbilder från lägret i Portugal inför OS. Tre personer i tre totalt olika storlekar. Fantastiskt!

fb_img_1483620439766

 

 

Annons

1 tanke på “Tripp trapp trull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s