Styrkepass

Normalt sett brukar jag tycka att ett sådant träningspass som jag hade idag är lite småtrist. Jag vill alltid ha någon form av lyftövning med på träningen, någon form av ryck, vändning eller överstöt. Det är ju det som är det roligaste och det jag vill bli bäst på. Därför känns det lite sådär när man får ett program med pushpress, knäböj bak, marklyft och stötdrag bockar. Visst, det är lite lyft i det också men jag klassar det ändå mer som ett styrkepass. Men, ibland är det så sjukt gött med de där pass. Ibland är det just styrkepass som behövs. Idag var en sådan dag när det där passet både kändes riktigt passande, roligt, utmanande och bara sådär nice tungt. Jag kände att jag behövde ett träningspass som i princip framförallt var tungt och där tekniknötandet fick stå tillbaka lite. Perfekt idag då alltså! Så var det med det 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s