Klättring

Häromdagen var jag och klättrade för första gången, ever. Eller ah, visst har jag klättrat lite klättervägg när jag var liten men inte mer än så. Och det var ju trots allt x antal år sedan..
Det var jag och två andra lyftare från klubben som var på Klätterlabbet här i Göteborg och testade på att klättra. Vi fick toppenhjälp av Ricardo, som jobbar där och som är grym på att klättra. Det var dessutom helt tomt i lokalen så det var bara vi fyra där. Hur nice är inte det?! Vi fick en genomgång av flera olika väggar och testade lite av varje, både ledklättring (säger man ens så?) och bouldering. Jag fastnade absolut för bouldering, så otroligt svårt men sjukt kul! Jag var i princip helt värdelös men det var roligt ändå. Ska definitivt klättra igen. Det kändes så himla lyxigt att få så mycket hjälp och vi fick en massa bra tips och trix.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s