Uppdatering 1

Wow, det var verkligen inte igår jag skrev här och det var nog lika länge sedan jag själv besökta sidan. Det har av lite olika anledningar varit lättare och mindre jobbigt för mig själv personligen att inte hålla den här sidan uppdaterad, så därför har den helt enkelt bara fått vara. Utan uppdateringar. Helt tomt. Och det är ju faktiskt ganska så tråkigt egentligen, för jag vill ju dela med mig av mitt liv som elitsatsande tyngdlyfterska med många fler personer. Framförallt vill jag inspirerar och dela med mig av de erfarenheter som jag själv har, och fortfarande får. Därför är det inte mer än rätt att jag ska försöka börja uppdatera lite mer om hur det går och vad som händer. 🙂

I torsdags fick jag hem två avier om att jag hade paket att hämta ut på posten. Alltså jag hade verkligen ingen som helst aning om vad det var och satt och försökte komma på om jag kanske hade beställt några nya kläder eller skor eller så. Eftersom jag är så sjukt nyfiken var jag tvungen att gå och hämta ut dom typ direkt. Och det var riktigt roliga (och tunga!!) paket. Det ena innehöll Olympiaboken 2016. Alltså en hel bok om OS med samtliga sporter samlade och en berättelse om hela OS, från start till slut. Otroligt roligt att se alla bilder och läsa om allt. Jag får verkligen gåshud och typ glädjetårar. Magiskt!
Det andra paketet var från Tyngre och innehöll ett pris för årets tyngdlyftare 2016 (det är en egen utmärkelse som Tyngre har alltså). Superkul grej, stort tack. Känner mig riktigt stolt 😀

20170216_15052820170216_15054320170216_1511200

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s