En taggad klubb

Träningen mot SM har dragit igång, det ska bli riktigt roligt. Jag tycker det är ganska nice stämning på klubben, det känns som om det är många som är taggade inför SM om fem veckor så det är mycket peppande, hejande och kämpade just nu.
Det här året är det inte lika många stora tävlingar som det ”brukar” vara. Det är SM nu i sommar och därefter är det NM i slutet av september, men sen är det ganska tomt faktiskt. Jag vet inte riktigt om det är skönt eller jobbigt, det är ju kul att tävla på stora tävlingar liksom 🙂 Men det kan nog vara lite skönt också på något sätt.

Den här veckan är det relativt tung träning, tung både för huvudet och kroppen. I måndags körde jag tvåor i ryck och tvåor i stöt, sådan träning tycker jag är sjukt rolig samtidigt som den är jobbig. Det är mycket fokus på teknik samtidigt som man man måste ta eftersom det ändå är tungt. Roligt men jobbigt helt enkelt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s