En nice vecka

Det har varit en alldeles fantastisk vecka här i Göteborg. Rolig träning, grymt härligt sommarväder med massa grillning och bara gött häng, alldeles för lite plugg och en nice lördagskväll med burgare hos the Jemps (det är alltså en förkortning av hos Emelie och Jesper). Den här helgen är det även USM. Igår tävlade tjejerna och jag har sett riktigt grymma resultat därifrån, jag är verkligen sjukt imponerad av alla starka tjejer! Det är så otroligt roligt att det kommer många duktiga unga tjejer, det här kommer att bli bra. Riktigt bra!

    
 Det är nu mindre än en vecka kvar till lag-SM, som kommer att gå i Falköping. Jag tycker alltid att det är roligt med lagtävlingar så jag ser fram emot att komma dit och tävla för tillsammans med laget. Jag gillar den här lagkänslan, att man verkligen gör något tillsammans. Det är lite det jag fokuserar på detta lag-SM, för min form existerar inte just nu. Jag har knappt lyft något alls, inte gjort en enda överstöt men jag tänker att det får lösa sig på plats. Roligt ska det bli i alla fall 🙂 Resten av vårt damlag har i alla fall visat riktigt bra form så jag får haka på, lyftas och inspireras av deras tävlingsform helt enkelt.

Veckans träning har varit riktigt rolig, även om vikterna eller känslan inte alls alltid har varit på topp alla pass. Men jag tänker lite som så att bara man är medveten om att allt inte behöver vara kanonbra just nu, att vikterna inte behöver vara persvikter eller att tekniken inte måste vara tipptopp så kan man liksom släppa lite på pressen på sig själv. Även om jag har som målsättning att bli bäst, att jag tränar för att jag ska bli så bra som möjligt, stå på prispallen, slå rekord, ser mig själv som en seriös elitidrottare som satsar på sin sport och tycker att det är roligt att träna och tävla är det ändå en viss skillnad när det kommer till vilken inställning man har till allt. Även om jag alltid tycker att det är roligt, för annars hade jag knappast velat satsa eller blivit bra heller för den delen, att träna och utvecklas finns det olika perspektiv och dimensioner av roligt. Att släppa pressen på sig själv ett tag gör att det är roligt på ett annat sätt liksom, och det gör också att den seriösa satsningen också blir roligare på ett nytt sätt. Det är svårt att beskriva men jag behöver det där emellanåt. Det gynnar mig på så många sätt.


  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s