No fancy pancy

På passet igår eftermiddag var det något litet som släppte i knäböjen. Böjen har känts sjukt tunga och omysiga i typ två veckor, men igår kändes det ”som vanligt” igen. Det är svårt att beskriva men det har liksom känts onaturligt på något vis, men inte igår. Så ett stort plus för det. Ett minus för gårdagens träning är att mitt nagellack förstördes. Jag målade dom liksom på dagen igår, tränade några timmar senare (med låsgrepp såklart) och vips så var färgen på tummen borta. Så typiskt. Inget fancy pancy här inte.

Dagens träningspass körde jag i morse på Fysiken. Jag träffade en annan lyftare på plats som också tydligen var sugen på tidig morgonträning så det var lite extra mysigt. 😊💪🏻 Nu ska jag försöka plugga, måste måste måste! Och såklart dricka kaffe i solen nu när det äntligen är nice väder här och sen ska jag iväg i eftermiddag igen. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s