Stort SM

Jag läste på förbundets hemsida igår att det är ännu fler kvalade till SM i år än vad det var förra året. Hur kul är inte det?! Och då har ändå tjejernas kvalgränser höjts sen förra året. Det innebär alltså att lyftningen i Sverige bara blir bättre och bättre hela tiden och det är verkligen sjukt roligt.
Sista kvaltävlingarna var nu i helgen och det är totalt 185 lyftare som har kvalat och det är typ lika många tjejer som killar som har kvalat. Från Mosseberg kommer vi förhoppningsvis bli en trupp på cirka 13 personer. Hoppas att i princip alla anmäler sig för då kommer det bli ett riktigt stort SM. Jag gillar verkligen att SM har blivit en större tävling, jämfört med hur det var för typ 4 år sedan när det kändes mycket mindre. Det kommer garanterat bli en del b-grupper även i år i vissa viktklasser.
Sista anmälningsdag är den 8 juni så efter det kommer startlistorna ut och då får vi se hur många det är som tänkt ställa upp. 🙂

Om ni vill spana hur många och vilka som kvalat i varje viktklass kan ni göra det HÄR.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s