EM-läger

Då är jag återigen hemma i Göteborg efter en veckas landslagsläger. Den här gången har vi varit nere hos Eleiko i Halmstad, så otroligt grymt och lyxigt ställe att träna på. Hela EM-truppen har varit på plats, både aktiva och coacher. En del har varit med hela veckan och andra har varit med på allt från något pass till ett gäng dagar. Det har verkligen varit hur bra som helst och jag har haft jätteroligt. Träningen har i det stora hela gått väldigt bra, jag börjar känna mig i riktigt bra form nu. Det har varit toppen att träna tillsammans med resten av gänget som ska iväg på EM i och med att alla är supertaggade och det gör att vi höjer varandra ännu mer. Jag önskar att vi kunde vara iväg på läger ännu mer än vad vi är idag. Den här våren har jag i och för sig varit iväg på läger relativt mycket men jag tycker också att det ger mig massor och att jag har utvecklats mycket på det. Att vara iväg och bara träna, chilla, äta, umgås, sova och vara omringad av härliga människor som har liknande mål som en själv är verkligen guld värt.
Det känns dock tomt här hemma nu, som alltid när man kommer hem efter att ha tillbringat så mycket tid med massa människor 24/7. Det blir lite som en andra familj i en vecka liksom. Men på fredag åker jag till Triss i Stockholm och på lördag bär det av mot Förde i Norge och EM!! Mysigt! 


 

   Angelica Roos, Mossebergs AK, träningsdagbok

Foto: Deca Text & Bild

Angelica Roos, Mossebergs AK,

Foto: Deca Text & Bild

Angelica Roos, Mossebergs AK, Jim Gyllenhammar, förbundskapten,

Foto: Deca Text & Bild

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s