Tävling i Göteborg!

Jaaa, äntligen! Serieomgång 4 kommer att avgöras i Göteborg, vilket är så otroligt roligt. Tävlingen kommer att vara den 23 april hos Crossfit Backaplan och det kommer förhoppningsvis bli hur bra som helst. Så kom och heja på oss alla mossebergare nu när vi äntligen har en tävling i Göteborg! 🙂

Igår kväll var jag, Rebecka, Martin, Knut och Staffan ute på Fysiken crossfit och körde ett träningspass. Det var massor med folk som tränade, både crossfit och lyftning, vilket verkligen var jättekul. Jag tycker om att träna på lite olika ställen och med nya människor, det ger liksom lite extra inspiration på något vis. Jag kände mig väldigt trött i kroppen, framförallt i benen, igår men det gick ändå ok att rycka och stöta. Jag hade ett ”klassiskt tyngdlyftarpass” med hela lyft och känner mig ändå ganska nöjd med hur passet gick trots att jag kände mig trött i både kropp och huvud. Idag är det långfredag och vilodag.

  

Annons

2 tankar på “Tävling i Göteborg!

  1. Hej! Jag har precis börjat träna tyngdlyftning på Fysiken och var med när du och Staffan var där förra veckan. Såg ju hur duktig du var och jag frågade dig om du tävlar. Nu när jag googlat runt lite så ser jag ju att du är grym!! =D Och har kollat om det finns några andra ställen där man kan köra tyngdlyftning i göteborg. Fysiken crossfit är ju väldigt dyrt tyvärr så tänke att jag kanske kan testa någon annan stans framöver om jag endast är intresserad av just tyngdlyftningen. Så Mossebergs AK värkar intressant. Som jag förstår de så är det den din o Staffan o gängets klubb. Min fråga är hur träningarna och träningstiderna ser ut där? Jag är ju som sagt nybörjare.. och senior.. finns det träningar för mig?

    Sen så känner jag igen dig väldigt mycket och tror att det kan bero på att jag också är från Kungsbacka…. =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s