Omgång 3

Åh vad jag har haft en riktigt superbra helg i Kalmar, så mysigt. Det var dags för serieomgång 3 och den skulle genomföras i Kalmar. Det var ganska länge sedan jag tävlade för Mosseberg insåg jag, senast var nog SM. I höstas på DM och Götalands var jag av olika anledningar inte med och de två första serieomgångarna har jag inte kunnat lyfta på grund av handleden. Så nu var det äntligen dags igen! Jag var faktiskt lite nervös men mest kände jag glädje av att tävla tillsammans med laget. När vi väl värmde upp kände jag mig fokuserad, peppad och ganska lugn, men lugn på ett bra sätt liksom. Den här tävling skulle ju vara lite av ett test för min del, ett test och se hur handleden skulle må och bara få göra tävlingslyft igen. Jag gick 82-85-88 i ryck och missade sista rycket. Men fan, det kändes ändå bra och ganska stabilt. I stöt blev serien 108-112-117 men bommade överstöten på 117. Men jag vände det i alla fall! Tyvärr kände jag att jag tvekade i överstöten och då är det typ kört. Jag är hur nöjd som helst med tävlingen och det var så skoj att tävla igen. De andra mossebergarna lyfte så himla bra, grymma! Och stort tack Kalmar för en grymt bra fixad tävling.

Efter tävlingen stannade jag kvar och umgicks med släkten och hade det allmänt supermysigt. Jag hann till och med äta kroppkakor, som jag har längtat! Dom smakade så otroligt delikat! 😀

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s